Uneix-te a la revolució ecològica!

Anna Ecològica 100% és un projecte nascut del desig i la il·lusió per potenciar els productes ecològics, sans i de proximitat.

La Silvia i la Rosa foren les precursores d’aquesta iniciativa, des del convenciment que es pot acostar als consumidors productes d’alta qualitat, amb els sabors de sempre, cultivats amb cura, consideració i de manera estrictament ecològica, sense pesticides, additius ni transgènics.

+34 93 154 96 77

Clients

Col·lectivitats, hotels, restaurants, càterings (Horeca), comerços i indústria

L’objectiu d’Anna Ecològica 100% és proveir, amb la màxima qualitat i amb les certificacions adequades, productes ecològics, de proximitat, frescos i de temporada, a cuines centrals, menjadors escolars, hotels, càterings, restaurants, botigues, artesans i indústria.

Perquè aquesta és la nostra feina: abastir de manera eficient, professional i sense intermediaris a qui necessiti aliments ecològics, de qualitat i certificats, per oferir una millor alimentació als seus clients.

Productes Ecològics i de Proximitat

A Anna Ecològica 100% proporcionem productes procedents tant dels nostres propis cultius com d’agricultors, ramaders i elaboradors de proximitat, amb qui col·laborem directament. Pactem collites i produccions per poder abastir, d’aquesta manera, i sense intermediaris, tots els nostres clients de productes ecològics de km0, contribuint amb això a crear negoci i oportunitats per al petit agricultor.

Els nostres productes estan certificats per assegurar tots els valors afegits de respecte pel medi ambient, contribuint així a assolir una societat més justa, saludable i amb major benestar.

Tots els nostres clients es preocupen per subministrar una bona alimentació ecològica i de tenir a l’abast productes de primera qualitat per als seus consumidors.

Tarragona

MONTBLANC / Conca de Barberà
TORTOSA / Baix Ebre
BENIFALLET / Baix Ebre

Barcelona

Vallès Occidental
POLINYA
BARBARA DEL VALLES
TERRASSA
Vallès Oriental
CARDEDEU
SANTA EULALIA DE RONÇANA
LA GARRIGA
Barcelonés
HOSPITALET DE LLOBREGAT
BARCELONA
Moianès
MOIÀ
CASTELLTERÇOL
Osona
FOLGUEROLES
Maresme
CANET DE MAR
Alt Penedès
SANT MARTÍ SARROCA
Baix Llobregat
BAIX LLOBREGAT
El Maresme
DOSRIUS
Alt Penedès
OLERDOLA

Girona

SANT GREGORI / Gironés
VILADRAU / Osona
RIUDELLOTS DE LA SELVA / La Selva
SANT PERE PESCADOR / Alt Empordà

Lleida

VILANOVA DE BELLPUIG / Plana d’Urgell
LA POBLA DEL SEGUR / Pallars Jussà
MOLLERUSA / Plana d’Urgell
PONTS / Noguera