Productes ecològics i de proximitat:

Anna ecològica 100% s’uneix a la revolució ecològica i per això t’oferim productes ecològics certificats, que han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i per tant, han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració i envasat. Et porta a la teva cuina o a la teva taula productes ecològics i de proximitat sense intermediaris, des dels nostres propis camps o elaboradors propers a tu, productes en els quals no es troben traces de químics o manipulació genètica.

POBLACIÓN COMARCA
SANT GREGORI (GIRONA) Gironés
VILADRAU (GIRONA) Osona
RIUDELLOTS DE LA SELVA (GIRONA) La Selva
SANT PERE PESCADOR (GIRONA) Alt Empordà
POBLACIÓN COMARCA
POLINYA (BARCELONA) Vallès Occidental
CARDEDEU (BARCELONA) Vallès Oriental
BARBARA DEL VALLES (BARCELONA) Vallès Occidental
DOSRIUS (BARCELONA) El Maresme
HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA) Barcelonés
SANTA EULALIA DE RONÇANA (BARCELONA) Vallès Oriental
OLERDOLA (BARCELONA) Alt Penedès
MOIÀ (BARCELONA) Moianès
LA GARRIGA (BARCLONA) Vallès Oriental
CANET DE MAR (BARCELONA) Maresme
CASTELLTERÇOL (BARCELONA) Moianès
FOLGUEROLES (BARECLONA) Osona
BAIX LLOBREGAT (BARCELONA) Baix Llobregat
Sant Martí Sarroca (BARCELONA) Alt Penedès
Barcelona (BARCELONA) Barcelonès
Terrassa (BARCELONA) Vallès Occidental
BARBERÀ DEL VALLES (BARCELONA) Vallès Occidental
Terrassa (BARCELONA) Vallès Occidental
POBLACIÓN COMARCA
VILANOVA DE BELLPUIG (LLEIDA) Plana d’Urgell
LA POBLA DEL SEGUR (LLEIDA) Pallars Jussà
MOLLERUSA (LLEIDA) Plana d’Urgell
PONTS (LLEIDA) Noguera
POBLACIÓN COMARCA
MONTBLANC (TARRAGONA) Conca de Barberà
TORTOSA (TARRAGONA) Baix Ebre
BENIFALLET (TARRAGONA) Baix Ebre

Divulgació de la Revolució Ecològica

Anna Ecològica ofereix un servei gratuït de divulgació a les escoles. Mitjançant tallers i xerrades expliquem als pares i als nens la importància d’una alimentació que protegeixi la nostra salut i la del nostre planeta. Les conferències, tallers i xerrades són dutes a terme per la nostra Àrea de I+D+I amb personal qualificat. Amb aquest projecte, Anna Ecològica vol fomentar uns bons hàbits alimentaris, bàsics perquè petits i grans tinguem una bona salut mental, emocional i física.

La comida no se tira

Anna Ecológica dispone de unos protocolos muy estrictos, que hacen que se descarten alimentos por no considerarlos viables para su abastecimiento, aun encontrándose en buen estado (un envoltorio de legumbres dañado hace que aquella partida sea retirada inmediatamente, a pesar de que el alimento sea apto para su consumo). Minimizar el malbaratamiento alimentario es un trabajo que hemos de hacer entre todos, por este motivo colaboramos con diferentes equipamientos a los cuales de forma gratuita les hacemos llegar todos estos alimentos.

Empreses amb reptes socials

Un dels mostres col·laboradors és Aprodisca, que ajuda a millorar la qualitat de vida de persones que pateixen algun tipus de disminució física o psíquica.

La integració laboral d’aquest col·lectiu és una de les prioritats de la fundació, la qual aposta per l’agricultura ecològica. Aquest projecte els ha permès aprendre a treballar el camp sense malmetre l’entorn i cultivar vegetals certificats.

Anna Ecológica també col·labora amb ECODUCO mitjançant beques-menjador, perquè tots els nostres nens mereixen poder menjar bé i en bones condicions.

Ens agraden les empreses que generen valors positius. Per això volem seguir col·laborant en projectes que fomentin canvis socials. Podem acompanyar-vos? Si la vostra entitat juga un paper actiu en la integració de persones amb alguna discapacitat i cuideu les vostres collites de manera ecològica, ens agradaria poder comptar amb vosaltres. Junts podem fer una societat més cohesionada, forta i respectuosa.