Anna Ecològica 100% ofereix una gran qualitat de productes ecològics certificats i de proximitat, sense intermediaris, als centres i cuines amb els que treballa, sempre amb total garantia, en compliment de la legislació que regula la certificació ecològica i treballant amb interès i responsabilitat amb el Medi Ambient i l’Ecologia, pel que també realitza feines de conscienciació i xerrades per acostar els beneficis del menjar ecològic a tots els implicats.

Col·lectivitats

Escoles, centres hospitalaris, residències, cooperatives familiars, etc.

Oferir una alimentació equilibrada, saludable i amb bon gust a nens, adolescents, pacients, gent gran, famílies, quan es treballa en escoles, hospitals i residències, és una gran responsabilitat.

Tan gran com el compromís d’Anna Ecològica 100% per portar a la taula productes ecològics certificats, de proximitat i respectuosos amb el medi ambient.

HORECA

Hotels, restaurants, càterings, empreses,…

Sabem que vols oferir als teus clientes els productes de millor qualitat. Anna Ecològica 100% transcendeix aquest nivell i et vol ajudar a que, a més, els teus productes siguin respectuosos amb el medi ambient, ecològics, saludables i amb el valor afegit de ser de proximitat que són una manera d’impulsar l’economia i el comerç just de la zona.

Indústria

Per elaborar els millors productes, per augmentar el valor afegit, per tornar a fer les coses com es feien abans, amb el seu veritable sabor, amb el seu autèntic aroma, es necessiten els millors ingredients. I els ecològics, de proximitat, aquells on hi ha noms involucrats, són els que marquen la diferència, els que veritablement porten a la distinció i a fer-se un lloc en el cor dels clients. Deixa que Anna Ecològica 100% t’ajudi a aconseguir els teus objectius.